Hjem > Nyheder > Virksomhedsnyheder

Hvorfor vælge JHome JHU opvarmet vægtæppe?

2024-01-24

Hvorfor vælge JHome JHUopvarmet vægtet tæppe?

Den varmeste gave: På en kold nat har du brug for et varmt kram. Giv JHUopvarmet vægtet tæppesom en gave til din yndlingsperson, der giver ham/hende varme og komfort. JHUopvarmet vægtet tæppefår dig til at føle, at du er i en varm omfavnelse, hvilket får dig til at falde i søvn mere behageligt. JHU kombinerer et opvarmet tæppe og et vægtet tæppe til ét, som ikke kun kan give dig varme, men også give dig et behageligt tryk, så du får lyst til at falde i søvn i en varm omfavnelse hver nat.

Komfortabelt materiale: JHU opvarmet vægtet tæppe bruger 220GSM flannel og 230GSM sherpa og 0,8-1 mm ikke-giftige glasperler. Glasperlerne er jævnt fordelt i 15x15 cm spuare, hvilket sikrer en ensartet vægtfordeling. Den 8 fod lange strømledning gør, at tæppet kan bruges både på sengen og på sofaen. Controlleren bruger et LED-display, som tydeligt kan vise information selv om natten, når der ikke er lys.

Den mest frie kontroloplevelse: JHU opvarmet vægtet tæppe har 10 varmeindstillinger. Temperaturområdet er fra 77℉ til 131℉. Dette tæppe har 5 automatiske sluktider, 1/2/4/6/8 timer automatisk sluk, så du ikke behøver at bekymre dig om at spilde strøm, når du glemmer at slukke efter at være faldet i søvn, og det er også mere sikkert. Der er to knapper på controlleren til at styre henholdsvis temperatur og tid. Betjeningen er meget praktisk, selv ældre kan nemt forstå og lære at bruge den.

Sikkerhed og energibesparelse: JHU opvarmet vægtet tæppe bruger NTC overophedningsbeskyttelsesteknologi. Der er snesevis af temperaturmålepunkter fordelt på tæppet. Disse målepunkter vil konstant overvåge temperaturen. Hvis temperaturen er for høj, vil tæppet automatisk reducere effekten, og derved reducere temperaturen. Det vil give brugerne den bedst egnede temperatur. Samtidig er det befordrende for energibesparelser.

Forholdsregler for rengøring: Pletrensning anbefales. Må ikke maskinvaskes. Bemærk: Læs instruktionerne omhyggeligt før brug. Korrekt brug kan maksimere levetiden for den opvarmedevægtet tæppe, og det kan undgå mere end 95 % af sikkerhedsproblemerne. Hvis du støder på problemer under brugen, kan du til enhver tid kontakte os. Vi har en 7x24-timers kundeservice, som kan besvare alle spørgsmål, du har om produktet.

Send
Inquiry
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept